Co je to enzymový komplex?
Náš enzymový komplex může pomoci tělu rozložit potravu na malé molekuly a tak ji lépe trávit. Jelikož se naše strava skládá z bílkovin, tuků, sacharidů a vlákniny, náš enzymový komplex obsahuje potřebné enzymy.
Například bromelain, papain, chymotrypsin a proteáza mohou pomoci s trávením bílkovin, zatímco enzym laktáza může zlepšit trávení mléčného cukru. Lipáza a celuláza se používají pro trávení tuků a vlákniny. Enzymový komplex obsahuje také pankreatin a trypsin pro stimulaci vlastní produkce enzymů v těle.
Jak se enzymový komplex užívá?
Enzymový komplex lze v případě potřeby užívat pravidelně, zejména s jídlem s vysokým obsahem bílkovin, tuků, sacharidů a/nebo vlákniny.
Použití:
Užívejte jednu kapsli denně s dostatečným množstvím tekutiny, i když uvedené denní množství lze zvýšit pouze po konzultaci s lékařem nebo výživovým poradcem.
Skladování:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a světlem a mimo dosah dětí.
Produkt citlivý na vlhkost. Nevyjímejte prosím vnitřní sušící sáček. Přiložený vysoušecí sáček není vhodný ke konzumaci.
Doplňky stravy nejsou náhradou vyvážené a pestré stravy ani zdravého životního stylu
Doplněk stravy s enzymy a sekundární rostlinnou látkou rutinem
Složení: Alfa amyláza, hydroxypropylmethylcelulóza (obal tobolky), rutin z pagodového stromu (Styphnolobium japonicum) extrakt, pankreatin, bromelain, trypsin, lipáza, celuláza, proteáza A, laktáza, papain (SULPHITE), chymotrypsin
Obsah plechovky: 120 kapslí po 377 mg
Netto množství: 45 g
Složení na denní dávku = 1 kapsle:
přísad hodně % NRV *
Alfa amyláza
(5 400 +/- 300 U / g) 80 mg -
Pankreatin 50 mg -
z toho proteáza (3 FIP U / mg) - -
z toho amyláza (42 FIP U / mg) - -
z toho lipáza (45 FIP U / mg) - -
Rutin 47,5 mg -
Bromelain (2 500 GDU / g) 30 mg -
Trypsin (2 500 USP U / mg) 20 mg -
Lipáza (120 000 U / g) 20 mg -
Celuláza (100 000 U / g) 15 mg -
Proteáza A (2 700 FIP U / mg) 15 mg -
Laktáza (85 000 ALU / g) 11,7 mg -
Papain (30 000 USP U / mg) 10 mg -
Chymotrypsin (1 000 USP U / mg) 1 mg -
* Referenční nutriční hodnota podle nařízení o informacích o potravinách